Uncategorized

Barco® Uniforms дебютира с нов подход към облеклото за медиците с новата колекция Barco Unify™

луксозно медицинско облекло

 

Премиум медицинското облекло от утвърдения

американски производител Barco® Uniforms

 

Barco® Uniforms – световно признат лидер с над 93 годишна история в производството на иновативна мода за медицинските специалисти представя новата колекция Barco Unify™

Създадена, за да вдъхне оптимизъм, надежда и обединение, колекцията Barco Unify представя свеж подход в шиенето на медицински униформи.

– В Barco, знаем, че медиците дават най-добрата грижа всеки божи ден – казва  CEO, Ron Wagenseil. – Вярваме, че им дължим в отплата най-доброто от нас. Неуморните грижи и отдаденост, силата им ни вдъхновяват да създадем колекцията Barco Unify и сме изключително въодушевени да я представим.

красиво медицинско облекло

С иновативни тъкани и стил,

който лесно съчетава ежедневното ни удобно облекло с работното, Barco Unify е това, от което се нуждаете днес – премиум, супер меко на допир, разтегливо.

Създадено е с иновативна тъкан LUXE360, която не се мачка, не задържа влагата от потенето, разтеглива е в 4 посоки.

Комфорт, който трае през целия ви натоварен ден.

Налична е в няколко цвята за жени и мъже.

 

Колекцията Barco Unify има всички задължителни характеристики, за да се чувствате добре и в комфорт:

Стил:

    • дамските модели са подходящи за комбинации според вкуса и настроението ви. Спортните Henley, класическите V-образни и сърцевидни деколтета. Свеж подход и към крачолите – слим и джогър. Модни и класически.
    • мъжката колекция включва класическите V-образни деколтета, джогър крачоли.

Цвят & Кройка:

  • налични са в 4 основни цвята, за жени и мъже – черно,  както и ексклузивния за жени дъсти ред. Всички са с удобна кройка и от премиум материята LUXE360 stretch.

разтягащата се в 4 посоки и изключително мека материя е ушита във всички размери, които да паснат на всяко тяло. Не губят формата си с времето, продължителната употреба и честото пране.

Основаната през далечната 1929 г.  Barco® Uniforms е лидер в създаването на иновативни професионални облекла, предлага награждавани престижни униформи, в чест на хората от здравеопазването и хранителната промишленост.

Имат сериозно портфолио от брандове като Grey’s Anatomy™ by Barco, Barco® One, Skechers™ by Barco (за сега не се предлага в България) и Barco Unify™. Дизайните са уникални, не като на масовката.

Всяка дреха се изработва със същите умение и упоритост, направили първоначалните дизайни толкова емблематични. Barco® Uniforms е със седалище в Лос Анджелис с над 250 местни служители в множество отдели, включително дизайн, разработване на продукти, маркетинг, продажби, верига за доставки и дистрибуция.

В чест на медицинските сестри, фондацията NightingalesSM на Barco, основана през 2008 г., помага на деца по света и разказва историите на здравни работници, които оставят следа след себе си. За повече информация посетете www.barcomade.com и следете компанията в Instagram на @barcomade и @barcouniforms в LinkedInTwitterYouTube.

Красива лекарка със слушалки и медицинско облекло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *