BiobaricaBlog, THDblog, Uncategorized

Топ модели медицинско облекло

медицинско облекло

[ 

Разберете как да сте стилни на работното място

Вашият стил не бива да страда от това, че по цял ден сте с работно облекло. Медицински туники с хубава кройка, тениски с дълги ръкави, якета и дори подходяща престилка могат да допринесат за добрия ви външен вид.  Намерете точния за вас размер, потърсете добра конструкция на дрехата, изберете основния цвят, който най-много ви подхожда и смело комбинирайте с други цветове и принтове.

Много важно е да се чувствате стилни и уверени с работното облекло, което сте избрали.

Заради всичко, което правите в грижата за пациентите, заслужавате медицински облекла, с които да изглеждате прекрасно и да се чувстват уверени на работата и в живота.

Когато става дума за избор на най-доброто медицинско облекло, трябва да се имат предвид редица характеристики на моделите на дрехите и тъканите, от които са произведени. Преди да ги изберете и премерите, трябва да се запознаете с възможностите на пазара и развитието на технологиите при изработване на медицинско облекло.  Комфортът на дрехите зависи от функционалността им , устойчивостта на тъканите, техническите характеристики на плата, възможността кожата да диша през тях.

При избора на медицинска туника или панталон имате две  възможности:

– да потърсите сред стотици модели, пазарувайки онлайн;

– да се опитате да следвате съвет на експерти, специализирани в производство и селектиране на най-доброто и подходящо за вас облекло, за вашата работа и нужди

и едва след това да пристъпите към избор на размер и покупка.

 

 

Първата стъпка към това да изглеждате стилни е да сте  сигурни, че сте избрали подходящия модел за вашето тяло. Трябва много точно да снемете основните мерки на тялото си и да намерите размера, на който съотвестват. Различните компании и марки имат различни размери, затова използвайте таблиците с мерки, които те предлагат, както и специалните упътвания за regular, petite или plus size, junior, unisex или athletic.

Ако изберете обаче само правилния размер, а дрехите са изработени от некачествени и евтини материали, те много скоро ще загубят кройката и вида, който са имали при закупуването им.

[ 

Тъканите трябва да са качествени, разработени по съвременни технологии,

кройките и моделите трябва да следват движенията на тялото ви и да запазват хубавия и стилен вид във всяко положение.

Barco Uniforms е една от компаниите, които разработват иновативни решения за тъкани, кройки и модели. Тази над 100-годишна компания произвежда дрехи за лекари и медицински сестри от 1920 година и е първата, която през 1940 година добавя моден дизайн на дрехата към обичайното работно медицинска облекло. Всеки нов модел първо се дава за тестване на лекари и медицински сестри и едва след тяхното одобрение се пуска в серийно производство. Така сме сигурни, че даваме най-доброто! 

 

Grey’s Anatomy е един от най-известните брандове на Barco Uniforms и е любим на хиляди лекари по света.

При избора си на туника, панталон или престилка се уверете, че има достатъчно на брой джобове, които ще могат да съберат всички вещи, необходими при напрегнатата ви работа.

Джобовете е добре да са разположени и по медицинската туника и по панталона. Важно е колко от тях са в дясно и колко в ляво, както и на каква височина. Трябва да има място за телефон, бележник, медицински инструменти и други необходими вещи. Това ви дава възможност за свобода на движенията при работа.

Никой не изглежда еднакво добре във всички цветове на дъгата, така че е

важно да знаете кой отива на тена на кожата ви и цвета на косата.

Ако имате по-топъл тен на кожата, ще изглеждате добре с цветове в оранжевата, червена, жълта, маслинено зелена, тюркоазена гама. Ако имате по-студен тон на кожата, биха ви отивали цветове като синьо, пурпурно, някои нюанси на червеното, розовото и ярко зеленото. И не забравяйте, че никога няма да сгрешите с неутралните цветове като бяло, крем, сиво, черно, светло кафяво и кафяво.

Когато знаете кои цветове отговарят най-добре на вашия тен, можете да започнете да експериментирате с цветовете и комбинациите от различни по цвят медицинска туника, медицински панталон, яке, тениска. Едноцветни медицински екипи, особено в по-тъмни цветове ви правят да изглеждате по-стройни и по-слаби. Но могат да бъдат и доста скучни, затова е добре да помислите за медицинска туника в един цвят и панталон в различен цвят, но подхождащ на цвета на туниката. Ако искате още по-голямо разнообразие, изберете медицинска туника или яке с принтове. Производителят е съчетал така цветовете на принта на туниката или якето, че за вас е много лесно да ги съчетаете с всеки панталон.

Много важни за удобството и стила са и медицинските обувки или чехли. Много проучвания показват значителен процент на мускулно скелетните заболявания при медицинските сестри, дължащи се на продължително стоене на едно място или ходене. Същите проучвания обаче показват, че тези страдания могат да бъдат редуцирани чрез намаляване на напрежението върху краката, ходилата и коленете при ежедневно носене на специални анатомични чехли на платформа.

Вземи 10% отстъпка като оставиш имейла си.

* indicates required

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *