fbpx

THD®Cream

Средство за неинвазивно лечение на хемороиди

Болка, парене, сърбеж? Открийте множеството предимства на крема THD® Cream, крем против хемороиди.

Първи избор за домашно лечение на хемороидална болест.

THD®Cream

Средство за неинвазивно лечение на хемороиди

Болка, парене, сърбеж? Открийте множеството предимства на крема THD® Cream, крем против хемороиди.

Първи избор за домашно лечение на хемороидална болест.

THD®Cream:  за какво е предназначен?

Хемороидите са едно от най-често срещаните проявления на венозен застой, засягащо хемороидалния плексус, проявяващо се чрез сърбеж, парене, болка и кървене.

THD® Cream е помощно средство в терапията на хемороидите и симптомите им. Благодарение на тройното действие – смазващо, омекотяващо и антиоксидантно, THD® Cream облекчава болката, паренето и сърбенето. Антиоксидантното действие на крема благоприятства регресията на възпалението и по този начин помага за възстановяването на аналния епител.

THD®Cream:  как действа?

THD® Cream е средство за терапия на хемороидална болест чрез следните си действия:

  • смазващо и образуващо филм (филмогенно): пази и смазва;
  • омекотяващо и хидратиращо: той успкоява и облекчава болезнените симптоми, благоприятства възстановяването на тъканите;
  • антиоксидантно: бори се срещу оксидативния механизъм, отговорен за възпаленията, което води до подобрение в микроциркулацията.

Предимствата на THD®Cream: 

Синергичното действие на компонентите на THD®Cream му позволява да действа върху различните фактори, причиняващи хемороидалната болест:

THD®Cream образува филм върху хемороидите, който защитава третираната зона и създава среда, благоприятна за излекуване и неблагоприятна за размножаване на бактерии. Мазната част на формулата помага за смазване на зоната и допринася за облекчаване на болката по време на дефекация.

Естествените съставки, съдържащи се в THD® Cream, допринасят за бързото облекчаване и благоприятстват възстановяването на оптималното физиологично състояние. Флавоноидите във формулата на THD® Cream имат антиоксидантно действие, в резултат на което,  допринасят за подобрение на локалната микроциркулация.

THD®Cream не съдържа кортизон, локелни анестетици, оцветители и никел!

THD®Cream: дозировка и начин на употреба

Дозировка:

Препоръчваме апликация веднъж дневно в продължение поне на 10 дни, но не по-дълго от 30 дни, освен ако не е предписано друго от лекар.

Инструкции за употреба:

Внимателно почистете зоната, която ще третирате. Свалете капачката и завинтете специалния накрайник, съдържащ се в опаковката. Свалете капачката и изстискайте малко от продукта върху накрайника, за да смаже и улесни процедурата. Вкарайте в ануса и натиснете тубата, за да нанесете достатъчно количество от продукта. Извадете и сложете малко от продукта върху външната кожа на ануса.

Внимателно почистете тубата преди да сложите защитната капачка. Друг начин е да нанесете продукта с пръсти в достатъчно количество, за да покриете обилно зоните и нежно да втриете, докато попие продуктът. Старателно измийте ръцете след употреба.

Не съдържа кортизон, местни анестетици, оцветители и никел.

Цена туба 30 мл.:  72 лв.

THD® Cream е медицинско изделие, което не изисква рецепта.

За повече информация и поръчка:

Телефон 0884 212 117 или

на онлайн магазина ни:

https://www.capresto.eu/thd-cream/