fbpx

Вашата оценка е важна за нас!

Мнения

„Преди ден се подложих на процедурата THD и останах приятно изненадана от това колко лесно беше всичко. Операцията беше в 7 часа сутринта и в 11 вече си бях вкъщи. Чувствах се достатъчно добре, за да се разходя из квартала към 4 следобед. Нямам проблеми с кървене (почти не виждам да има такова) и вече спокойно ходя до тоалетната по голяма нужда. Усещам лек натиск, но промивките в биде и лекарствата правят всичко напълно поносимо“.
Елизабет от САЩ

„Страдам от хемороиди толкова отдавна, че вече съм забравил кога заболях. Случвало ми се е да получавам кървави разкъсвания на публични места. Един ден видях репортаж по БиБиСи, посветен на THD и реших да се подложа на операция. В момента живея в Ню Йорк, но ми се наложи да пътувам до Лонг Айлънд, защото само там практикуваха процедурата. Срещнах се с д-р Робърт Дринг, който в крайна сметка промени живота ми. Вече не ми се налага да нося пелени за възрастни и да се страхувам от сутрешното ходене до тоалетната, което правеше живота ми толкова нещастен. Самата операция не беше проблем, но възстановяването отне повече от нормалното за такава операция, защото стомашно-чревната ми система беше пострадала от толкова години живот с хемороиди. Горещо препоръчвам процедурата!“
Джон от Великобритания

„Подложих се на операция на хемороиди по метода THD преди 6 дена и съм изключително доволен. Преди операцията често кървях толкова много, че оставаше кръв по столовете! Това правеше живота ми ужасен. Реших да се подложа на операцията на 48-годишна възраст, защото не виждах друг изход. Разбира се, имаше известна доза дискомфорт, но се справих с горещи промивки, обезболяващи и нагряващи възглавници. За мое огромно нещастие получих разстройство в дните след операцията, заради антибиотиците, които взимах, но мисля, че вече съм добре. Работя като учител, така че не мога да си позволя да отида с такъв проблем в училище. Днес е петият и последният ден преди да се върна на работа. Разходих кучето, напазарувах, хапнах и дори направих лека аеробика. Чувствам се добре и съм много, много щастлив от процедурата. Съжалявам, че не го направих по-рано“.
Хироки от Япония