Какво е MED Pro?

MED Pro обединява редица животоподдържащи висококачествени медицински консумативи и продукти в областта на урологията, радиологията, гастроентерологията, онкологията и гинекологията.

Сред тях са стентове, катетри, дилататори, електроди, игли, уретерни тръби и инструменти за извличане на камъни от бъбреците.

Качеството на продуктите е утвърдено от строги актуални стандарти и регулации, поддържани от отличен сервиз. Всички материали, които се използват в производството на продуктите MED Pro, са от сертифициран нетоксичен медицински клас. Te са пакетирани в компактен блистер с ясна спецификация на етикета, а дизайнът на опаковката осигурява възможност за дългосрочно съхранение.

За компанията MEDpro Medical

MEDpro Medical B.V e холандски производител на медицински консумативи, базиран в област Венендал, близо до престижните медицински академии в Амстердам и Утрехт и университетската болница Радбуд в Неймеген.

Всички продукти и консумативи, произведени от компанията, притежават СЕ сертификат. За повече информация посетете сайта на компанията.