Време е да забравите болката и да си върнете радостта от живота!!

December 30, 2012 in Информация

Хемороидите са често срещано заболяване, за което повечето хора избягват да говорят. Приблизително всеки 7 от 10 души поне веднъж в живота си е усетил дискомфорта и болката, причинени от това заболяване.  Страдащият от хемороиди се опитва да “живее” с проблема си, най-често поради страх от възможностите за лечение, които предлага съвременната хирургия.

Сега Вие имате възможност да получите облекчение и отново да се радвате на живота. THD (Transanal Hemorrhoidal Dearterialization) процедурата предоставя минимално инвазивен хирургически подход, който лекува не само самите хемороиди, но и причината за тяхната поява. И защото при THD не се отстраняват тъкани, следоперативната болка е минимална или изобщо липсва. THD се предлага като амбулаторна, еднодневна хирургия, така че, още на следващия ден се връщате към обичайното си ежедневие.

Клиничните проучвания показват, че пациентите подложили се на THD процедурата изпитват по-малко болка, поемат по-малък риск от усложнения и се възстановяват значително по-бързо (24-48 часа) в сравнение с тези, подложили се на конвенционалните методи на терапия. Време е да забравите болката и да си върнете радостта от живота!